Kadrovske storitve

Ste vedeli, da morate kot delodajalec VODITI KADROVSKO EVIDENCO, bodisi fizično, bodisi elektronsko. T.i. personalne mape zaposlenega morajo biti hranjene v ognjevarnih omarah in pod ključem ali varno elektronsko. Poleg tega se večina evidenc oz. listin po zakonu hrani TRAJNO, zato je še bolj pomembno, da so te evidence urejene, pregledne in zaščitene.

Potrebujete pomoč pri ureditve teh evidenc? Želite imeti evidence urejene v skladu z zakonom in hkrati tudi pregledne, tako da lahko do njih dostopate kadarkoli?

V kolikor ste sedaj vodili evidence in ne veste ali so personalne mape pravilno ureje in ali so v mapah vsi dokumenti, vam pri tem lahko pomagamo mi! Skupaj lahko pregledamo dokumentacijo, jo uredimo skladno z zakoni ter uredimo varno elektronsko hranjenje dokumentov v našem programu. Dokumenti bodo shranjeni v skladu z vsemi zakoni in urejeni, da boste lahko vedno prišlo do podatkov, ki jih potrebujete.

Potrebujete pomoč pri zaposlitvi delavca?

Tudi tukaj vam lahko pomagamo in namesto vas uredimo celoten postopek zaposlitve in uredimo vse dokumente od začetka zaposlitve in naprej. Za vas uredimo vse potrebno, prevzamemo lahko tudi komunikacijo z izbranim kandidatom, ga napotimo na usposabljanja, zdravniške preglede in podobno, prijavimo zaposlenega v socialna zavarovanja ter skrbno pripravimo potrebno dokumentacijo.

Potrebujete celotno kadrovsko podporo?

Pri nas lahko vse zadeve kar se tiče kadrov odmislite in zaupate vodenje vseh evidenc ter napotitve na usposabljanja, zdravniške preglede in podobno, nam. Tako se lahko mirno prepustite svojemu poslu brez nepotrebnih skrbi o vseh evidencah , potrdil ipd…

Ne čakajte, da vas obišče inšpektor! Uredite si vse evidence že DANES.