Cenik storitev

Celovite računovodske storitve

V našem podjetju poslujemo na način vnaprej dogovorjenih cen, ki jih določimo na podlagi obsega storitev, ki jih potrebujete ter na podlagi velikosti vašega podjetja.

Na začetku sodelovanja določimo mesečni pavšal, ki ga ne spreminjamo. Cena pavšala se lahko spremeni le v primeru, da pride do večjih sprememb v poslovanju in seveda ob vašem vnaprejšnjem strinjanju. Torej, pri nas ste lahko mirni in prepričani, da boste plačevali le toliko kolikor smo se dogovorili.

Ker je cena pavšalov specifika vsakega podjetja posebej, je vnaprej brez osnovnih podatkov težko določiti cene, zato smo za vas pripravili kratek vprašalnik, ki ga lahko izpolnite preko spodnje povezave, mi pa vam v najkrajšem možnem času pošljemo okvirno in neobvezujočo ponudbo.

Podroben cenik najdete na sledeči povezavi: CENIK.

Davčno in poslovno svetovanje

Poslovno svetovanje pred odprtjem podjetja: 50eur/h
V primeru odločitve za sodelovanja z nami pa vam ta znesek upoštevamo kot dobropis ob prvem mesečnem računu!

Davčno svetovanje: 100eur/h
Za vse naše stranke, ki koristijo računovodske storitve pri nas, je v ceno pavšala vključeno tudi davčno in poslovno svetovanje, ki se nanaša na podjetje, za katerega se koristi storitev!

Obračun plač

V ceni je vključen obračun plač s pošiljanjem plačilnih list po e-mailu, vključno s potnimi nalogi, obračuni morebitnih jubilejnih nagrad, odpravnin, regresa ipd., v ceni je vključeno tudi osnovno vodenje kadrovske evidence (dopusti, delovna doba, svetovanje pri izračunu letnega dopusta za zaposlene, svetovanje na področju zakonodaje v zvezi z zaposlenimi ipd.). Torej, pri nas je cena fiksna glede na število zaposlenih!

Št. zaposlenihCena / zaposlenega
135 EUR
2 – 529 EUR
6 – 1525 EUR
16 – 3021 EUR
30 +18 EUR

V primeru koriščenja računovodskih storitev po pavšalu, se ta cena lahko zniža in jo določimo na podlagi celotnega poslovanja vašega podjetja.

KADROVKSE STORITVE

Cena je odvisna od vaših potreb in želja, zato vas vabimo, da nas kontaktirate in sporočite vaše želje. Verjamemo, da bomo skupaj našli ugodno rešitev za vas!

V primeru, da pri nas koristite tudi storitve obračuna plač, je cena za vse ostale kadrovske storitve 30% nižja.