O nas

SARTI računovodstvo nismo le računovodski servis, ki ga pač »morate imeti«, temveč smo ljudje, ki svoje delo opravljamo z veliko mero natančnosti, ažurnosti ter predvsem veselja do tega posla. Naše bistvo in vizija namreč niso le številke in davki ter ostale »dolgočasne« stvari, ki si jih predstavljate, ko nekdo omeni računovodstvo, temveč nam računovodstvo predstavlja način življenja.

Vsaki stranki stojimo ob strani ob začetku, vzponih in tudi padcih. V vseh 20 letih odkar delujemo na področju računovodstva smo razvili oz. še razvijamo prav z vsemi strankami poseben odnos, ki pa ni le strogo poslovni, temveč je tudi zaupniški in prijateljski.

Zavedamo se, da je vsaka stranka drugačna in posebna, zato se vsaki stranki 100% posvetimo in, kar je najpomemebneje, svetujemo in delujemo v smeri čim boljšega poslovanja! Zagovarjamo pristen in hkrati posloven odnos, za katerega verjamemo, da prinese najboljše rezultate.

Ker pa seveda le dober poslovni odnos ni dovolj za kvalitetno opravljene storitve, se lahko pohvalimo z visokim nivojem strokovnosti na področju knjigovodstva in računovodstva.

Podjetje je tudi član Davčno svetovalne zbornice Slovenija, v okviru katerega se stalno izobražujemo, prav tako se redno udeležujemo aktualnih seminarjev na temo davkov in računovodstva, saj se zavedamo, da je v računovodstvu pomembno slediti novim smernicam in direktivam! Tako so stranke pri nas vedno na tekočem o novih in aktualnih zadevah, knjige pa so vodene po vseh veljavnih predpisih in standardih.

Marta Avsec

Marta Avsec

Ustanoviteljica podjetja Marta Avsec je ekonomista z dokončano VI. stopnjo, smer Bančništvo in finance na Ekonomsko poslovni fakulteti Mariborske univerze, opravila je tudi verificiran program usposabljanja za poklic računovodje, pri GZS je pridobila naziv vodje računovodskega servisa, poleg tega pa je pridobila tudi licenco za davčnega svetovalca pri Sekciji davčnih svetovalcev.