E-računovodenje

Vam papirji delajo preglavice? Ste naveličani vsakomesečnega prekladanja papirjev sem in tja ter dogovarjanja in usklajevanja z računovodjo glede papirologije?

Odločite se za brezpapirno poslovanje! Nudimo vam vso podporo pri prehodu na e-poslovanje, ki vključuje tudi e-računovodenje.

V kolikor že uporabljate program, ki podpira e-poslovanje, vam pomagamo in polno sodelujemo pri vzpostavitvi povezave med vašim in našim programom. Pri delu uporabljamo program SAOP iCenter, ki omogoča vrsto povezav z različnimi (spletnimi) programi ter MiniMax, ki je prav tako zelo razširjen spletni poslovni program, hkrati pa omogoča povezavo z drugimi spletnimi programi. V kolikor spletnega programa še nimate, a si želite vzpostaviti e-poslovanje, potem vam na tej poti z veseljem pomagamo in svetujemo kateri program izbrati, prav tako pa polno sodelujemo pri vzpostavitvi novega načina poslovanja!

Ker pa še vedno cenimo osebni pristop in stik s strankami pa je ne glede na brezpapirno poslovanje pri nas praksa, da ohranjamo osebni stik s svojimi strankami in kdaj pa kdaj spijemo skupaj kakšno kavico :)

Za več informacij nas kontaktirajte, z veseljem vam pomagamo. Prepričani smo, da bomo skupaj našli rešitev k optimizaciji vašega podjetja!